Parajumpers

Vinteren kommer

Vinteren kommer

Snøen begynner å dekke det norske landskapet og pakker oss inn i vinterhi på samme måte som den alltid gjør. Det er både litt deilig å føle den freden som vinteren og inne-sesongen gir, og det gir også rik mulighet for skikkelig fine opplevelser i naturen med frisk luft og snø.

Hvi vi har kledd på oss ordentlig! Og det er vi flinke til her oppe i nord. For er det noe vi nordmenn er gode til er å få vinteren til å bli en fin tid til tross for bitende kulde og endeløst mørke.  Men en av de tingene som gjør den evige optimismen vår rundt vinteren mulig er at vi har klær som passer og Parajumpers er på toppen av lista over helt nødvendige plagg for mange.

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær

Vi har hørt det mange ganger. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær. Og et av de tilfellene der det er skikkelig tydelig er om vinteren. For selv med det fineste klareste solrike været er det ikke gøy å være ute med mindre vi har riktige klær. Og det er ikke noe Parajumpers ikke kan fikse! De gjør oss like stilige som varme og gir en utrolig deilig følelse av mange lag som vi kan bygge videre på for å finne helt riktig mengde varme. Jeg så at de hadde masse fint på Kleins og de har samlet masse forskjellige typer også.

Invester i vinteren og varmen

Det å være ute om vinteren er både sunt for den fysiske og den mentale helsa vår. Noe som er spesielt viktig akkurat i år. Så det å finne gode måter å være ute hele året på er helt avgjørende. Jeg kjøper alltid noen nye plagg til sesongen og i år har det vært Parajumpers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *