regnskap

Unn deg selv en regnskapsfører

Unn deg selv en regnskapsfører

Unn deg selv en regnskapsfører

Det å få seg en regnskapsfører er noe som føles helt fantastisk. Når man har sittet med sitt eget regnskap i årevis og endelig bestemmer seg for å gi det videre til fagfolk er det en følelse av lettelse som inntreffer som det er vanskelig å beskrive eller si at ligner på noe annet. Det skal rett og slett oppleves.

Mange forskjellige tjenester

Nesten uansett hva man har behov for hjelp eller assistanse til innenfor økonomi kan man få det hos en regnskapsfører. Det kan være å føre regnskap. Det kan være i ordne med lønn. Det kan være å sørge for fakturering. Det kan være årsregnskap. Det kan være råd og veiledning i forhold til driften. Det kan være en kombinasjon. Bare fantasien (og kanskje økonomien til bedriften) som setter grenser.

Det er ikke for sent 

Det er ikke for sent å få en regnskapsfører for 2020. Årsregnskapet for dette året skal nemlig ikke leveres før godt inne i 2021, så hvis du har behov for råd, assistanse eller å la alt gå over til en regnskapsfører er det fortsatt tid til det. Vi har akkurat booket inn ØkonomiAssistanse til å hjelpe oss og jeg gleder meg så innmari mye til at vi kan slippe å gjøre det i år.

Året som gikk har vært utfordrende på mange måter og det er så mye annet som krever oppmerksomheten vår nå at jeg plutselig følte meg veldig sikker på at vi skulle ha hjelp til å føre regnskapet. Vi har på tull kalt det årets julegave til oss selv, men det er jo akkurat det det er. Du kan sjekke ut hvilke muligehter og pakker man kan få hos dem, de kan skreddersy nesten hva som helst i forhold til hva du og bedriften din har behovfor.