Rusbehandling

Rusmisbruk koster dyrt

Rusmisbruk koster dyrt

Rusmisbruk kan koste mye

Rusmisbruk er kanskje den tristeste måten enkeltmennesker bruker sitt liv på. I stedet for å nyte midler som alkohol en sen lørdagskveld, så går flaskene rett ned også midt i uken. Dessuten sprøytes naturligvis narkotiske stoffer inn i årene på mange rusmisbrukere – stoffer som ikke bare påvirker kraftig, men også er direkte farlige. 

Det kan koste ufattelig mye å være en rusmisbruker. Da snakker vi forøvrig ikke bare om den finansielle kostnaden – for den er tross alt helt klart der – men vi snakker også først og fremst om livet. Din helse, din familie, ditt sosiale liv, og alt det du lever for står i fare når du lar rusmisbruket ta overhånd. 

Kostnaden av avrusing er verdt det

En kan nærmest ikke sette en prislapp på hvor viktig avrusing er. Naturligvis kan en gjøre regnestykke i henhold til reduserte kostnader og hvor mye penger en faktisk kan tjene med en fulltidsjobb, men det er tross alt ikke poenget. Kostnaden av avrusing slik som hos https://www.heimveg.no/ er verdt det fordi det gir deg en ny sjanse til livet.

Kanskje er du en av de som vurderer avrusing, men enkelte stereotyper holder deg tilbake. Ofte klager enkelte på at det er for dyrt, at det er for likt fengsel, at det kun virker over en kort periode, også videre. Mange av mytene er derimot bare sludder, og dersom du virkelig går inn for det, så er kostnaden av avrusing definitivt verdt det!

La fremtiden smile til deg

Et par uker med et bokstavelig helvete i avrusing, og naturligvis en dyr rusbehandling, gir deg til gjengjeld ikke bare et lengre liv, men også et helt nytt liv. Fremtiden ligger for dine føtter, og det er på tide å få orden på livet – både for deg og dine nærmeste. Velg en rusbehandling i dag, og la fremtiden smile til deg!