hårtap

Opplever du tegn på hårtap?

Opplever du tegn på hårtap?

Løsninger for hårtap

Håravfall er ofte medisinsk fenomen. Det påvirker millioner over hele verden og vil fortsette å gjøre det når folk blir eldre. Hårtap påvirker hovedsakelig menn. Når det er sagt, opplever noen kvinner en viss grad av tynning av hår når de kommer i avansert alder. Hårtap kommer i en rekke former, former og grader. Men en ting ved hårtap forblir universell, og det er ingen som ser frem til å ha det.

Samfunnet vårt er faktisk så fokusert på å ha et fullt hårhår som en skjønnhetsstandard at folk legger stor vekt på å opprettholde det. Mange mennesker går i virksomhet for å imøtekomme mennesker som sliter med hårtap. Markedet er så stort at det til og med rettferdiggjør å helle investeringspenger i å undersøke denne medisinske tilstanden i håp om å forstå det bedre og finne en løsning på den. Problemet med håravfall er at det er mangefasettert og ingen to tilfeller er nøyaktig det samme. Det er derfor profesjonell hårtap behandling er så variert.

Parykker og terapi

Den vanligste løsningen på markedet i dag er en form for hårbit. Dette kan variere fra et lite delvis hårstykke som bare dekker en liten del av hodebunnen til en full parykk. Hva du skal bruke avhenger av graden av hårtap. For mildere tilfeller av håravfall som har sluttet å utvikle seg, kan det hende at en delvis hårbit er tilstrekkelig. For mer avanserte tilfeller eller for tilfeller der balding fortsatt vedvarer, kan en full parykk være mer fornuftig.

En annen kjent løsning er å gjennomgå hårerstatningsterapi. Det er her pasienten drar til et spesielt anlegg og går gjennom flere økter med behandling for å stimulere naturlig hårvekst i hodebunnen igjen. Dette er mye mer permanent løsning for å ta på en parykk. Imidlertid er det mye dyrere og utenfor rekkevidde for mange mennesker. Men hvis du er en av de som har råd, anbefales det på det sterkeste.