hvidolieret gulv

Lekre gulv gjør hele forskjellen

Lekre gulv gjør hele forskjellen

editorial

Har du tenkt på hvor viktig gulvene egentlig er når du skal finne ny bolig eller pusse opp? Her skal vi se litt nærmere på hva du skal tenke på, og hvorfor gulvene kan være helt avgjørende for hvordan boligen din fremstår.

Gulv endrer atmosfæren!

Det er mange som ikke tar gulv med i betraktningen når de skal leie eller kjøpe ny bolig. Det man ikke tenker over da, er hvor viktig gulv egentlig er for helhetsinntrykket i boligen din. Det er jo sånn at vi legger mye arbeid og tankevirksomhet i hvordan vi skal male veggene, hvilke farger og om det eventuelt skal være tapet eller ikke, og sånn er det faktisk også med gulv. Det er det bare mange som glemmer! 

Derfor er det alltid en god ide å tenke nøye over akkurat hva du skal velge før du finner det rette gulvet, og det henger nøye sammen med hva slags stil og uttrykk du vil at boligen din skal ha. Vil du har sval og lys skandinavisk eleganse? Er det kanskje på tide med et litt gammelags, flott lakkert look? Eller er det fiskebeinsparkett som er drømmen? Mulighetene er mange!

hvidolieret gulv

Hva skal jeg velge? 

Hvite gulv som er vanlig i eksempelvis flotte danske boligblader, er noe mange prøver å etterstrebe her hjemme. Gulvkanonen har mange gode tips til hvordan du får til nettopp denne typen gulv. Det er noe av det mest ettertraktede, gir et svalt, lyst og rent look i boligen din. Det er også mange som vil ha lakkerte gulv, og det handler om vedlikehold. Hvis du har gamle tregulv, kan det være en god ide å slipe dem først, så du har en flott og ensartet flate å forholde deg til når du skal begynne å innrede, eller finne den riktige overflatebehandlingen til nettopp dine gulv.