dørautomatikk

Kontortipsene som fungerer

Kontortipsene som fungerer

editorial

Skal du innrede et kontor eller kanskje flytte kontor? Da er det en del ting man må tenke på for å få det til å bli akkurat som man ønsker. Det er først og fremst svært viktig at man fokuserer på funksjonelle løsninger som gjør ting enklere. Det skal vi se litt nærmere på her. 

Skaff dere dørautomatikk

 

Hvis det er et farvel kontor du skal innrede, ja, så er fremkommelighet og tilgjengelighet to svært viktige faktorer som du bør ta hensyn til og tenke inn i kontorlandskapet på en eller annen måte. Det er en ting som ofte overser i den sammenhengen, og det handler faktisk om dører. Her kan man bruke mye tid og krefter på å åpne og lukke tunge dører, og kanskje til og med låse bak seg hver gang.

dørautomatikk

Det kan på mange måter virke helt unødvendig, og derfor er det en svært god ide å sørge for at man enklere kan komme inn og ut med det som heter dørautomatikk. Med dørautomatikk er det enkelt, da åpner og lukker (og låser) døren automatisk når du har tilgang med et kort, kode eller lignende, og det er mye lettere. bevege seg gjennom kontoret, og kanskje spesielt hvis du har mye tungt å bære på .

Sørg for å få en god rengjøringsrutine på kontoret

En annen ting som gjør kontoret litt triveligere, er jo at man har en god rutine på rengjøring, så man enkelt kan få vedlikeholdt og ha det akkurat som man ønsker på kontoret. Det er en god ide å gjøre litt hver dag, så ser det alltid presentabelt ut, og blir ikke mer og mer shabby i løpet av uken som går. Dermed får man et kontor som alltid er lekkert og innbydende, og det er også mye mer trivelig rent faktisk å jobbe på kontoret og være der.