tannlege

Bestill din neste Tannlegetime i Grünerløkka

Bestill din neste Tannlegetime i Grünerløkka

Det er mange grunner til at vi burde gå til tannlegen regelmessig og kanskje aller helst ikke bare når vi er redde for at det er noe galt. For tannhelse handler på mange måter mye mer om å forebygge og holde øye med ting før de potensielt utvikler seg, enn det handler om å fikse det når ting først går i feil retning.

For mange er det å bestille en Tannlegetime i Grünerløkka noe de bare gjør fordi de er redd for at de gjør noe galt og er redde for at de har utviklet et hull. Og da skjønner jeg innmari godt at man ikke har lyst til å gå til tannlegen, men det er faktisk mange andre grunner til å gå til tannlegen som ikke er skumle og som faktisk fører til at man kan slippe hull nesten.

Det å rense tennene og ha en liten rutinemessig kontroll er hovedgrunnen til at jeg bestiller en Tannlegetime i Grünerløkka sånn omtrent to ganger i året. Det føles bra å ta en liten tur til tannlegen med jevne mellomrom bare for å følge med på tennene og legge fluor på de stedene som kanskje ellers hadde utviklet seg til noe og ikke minst få renset tennene. 

Tannhygiene er helse

God tannhygiene er god helse og jeg bestiller alltid min neste Tannlegetime i Grünerløkka når jeg er ferdig med den jeg har vært på, sånn at jeg alltid vet når jeg skal komme tilbake. Det føles bare bra å allerede ha det avtalt for da er det mindre sannsynlighet for at man ikke får gjort det.

For selv om tannpuss og tanntråd daglig gjør mye, så er det å få en ordentlig rens hos tannlegen ikke bare bra for tennene, men det hjelper også tannlegen og deg å se hvor du skal fokusere den daglige jobben litt ekstra.