Hårfjerning

Velge riktig metode til hårfjerning

Velge riktig metode til hårfjerning

editorial

Hvordan fjerner du hår i dag? Og er du egentlig fornøyd med den metoden? Det finnes mange metoder til hårfjerning, og det gjelder om å velge den som er helt riktig for deg og dine behov, så du får det best mulige resultatet på den enkleste måten for deg.

Mange metoder å velge mellom

Hårfjerning kan være alt fra barbering med shaver eller maskin, epilator, voks av ulike typer og mye mer. Noen bruker det hver dag, noen en gang i uka og andre sjeldent. Det avhenger veldig av hvor mye hår man har på kroppen og hvor, og selvfølgelig hvilket utseende man ønsker. Noen velger også helt ikke å fjerne hårvekst på kroppen – det er helt opp til deg!

Det er dog uten tvil mange som sliter med uønsket hårvekst, og som ikke får den optimale løsningen ut av den metoden de bruker i dag. Det kan være fordi resultat ikke blir så flott som ønsket, fordi det kun varer i kort tid, eller kanskje fordi det er veldig tidskrevende. Er dette tilfellet, da er det kanskje på tide på tide å se etter en annen og bedre løsning for deg.

Velg en permanent løsning

Hårfjerning

For noen kan dette være en mer langvarig løsning i form av hårfjerning med laser. Her får du muligheten til å ødelegge hårenes vekst, slik at du helt kan fjerne uønsket hårvekst der på kroppen du vil. Det kan for eksempel være uønsket hår på armer, i ansiktet eller på ryggen til både menn og kvinner.

Her får du ikke små, mørke hår som vokser ut igjen i løpet av kort tid, og du slipper å stå uke etter uke å bruke tid på å fjerne håret. Det er en løsning som spesielt er relevant for deg som bruker mye tid og energi på hårfjerning.