mandolin

Start det nye året med Danmusikk

Det nye året er allerede godt i gang og det er mange som har satt seg mål for hva de har lyst til å lære, oppnå eller være. Det er ikke fordi det nødvendigvis er noe unikt med det nye året, men på en måte føles det alltid som en god mulighet til å samle fokus litt ekstra og tenke over hva det egentlig er vi ønsker oss fra livet.

For mange voksne er det at de aldri lærte et instrument da de var yngre, noe de tenker over i ny og ne, men det er ikke så mange som gjør noe med det. Dette kan være til tross for at de har et brennende ønske om å spille et instrument.

La det nye året være en mulighet for å sette fokus på det du ønsker deg, og kanskje det er å lære deg å spille mandolin? Hvis det er det kan du finne alt du trenger på Danmusikk og komme i gang med en gang.

Velg en mandolin du har lyst til å spille på

Instrumenter er veldig forskjellige og det å kunne velge et som du har lyst til å spille på er alfa og omega når du skal lære deg å spille mandolin. Du skal ta stilling til om du har mest lyst på en elektronisk eller akustisk mandolin for eksempel. Og hvis du ikke er sikker på hva forskjellen er, eller hva du skal velge kan du alltid be om veiledning fra Danmusikk.

Det å få hjelp av noen som vet akkurat hva de snakker om er det du trenger når du skal velge et instrument å lære deg å spille på. De kan veilede i forhold til hva som passer best nå og hva som kanskje er best å velge senere, når man kjenner instrumentet bedre.