sende pakke til utlandet

Skal du sende pakke til utlandet under covid-19?

Skal du sende pakke til utlandet under covid-19?

Skal du sende pakke til utlandet under covid-19?

Det å skulle sende pakke til utlandet når alt føles så usikkert i forhold til verdenssituasjonen akkurat nå gjør at det er litt mer utfordrende. Man må sende i veldig god tid og være mer oppmerksom på sporing, i tilfelle pakken din strander et sted fordi det er viktigere ting som skal være med flyet som posten din skulle vært med.  Jeg fant ut at å sende pakker gjennom billigpakke.no var veldig fint og det var også den billigste og beste løsningen jeg kunne finne på markedet. Det funker veldig fint på tross av covid-19 synes jeg. 

Å sende pakker til utlandet akkurat nå er ikke like lett og trygt som det pleier å være og mange steder er det også dyrere enn det pleier på grunn av at Covid-19 har påvirket posten og leveringstider mye. 

Lavere priser og like god service som virksomheter

En ting jeg liker veldig godt ved billigpakke.no er prisene, og særlig som liten virksomhet selv. For hos dem får private og små virksomheter den samme prisen som virksomheter får hos andre firmaer og det betyr virkelig noe for meg og den lille virksomheten min. Og ikke minst for deg som privatperson også! Man sparer utrolig mye penger på det. 

Trygg levering til utlandet.

Jeg har en liten virksomhet som sender pakker til kunder i utlandet og det er veldig godt å vite at sikkerheten er på topp, og jeg kan holde øye med om alt går etter planen underveis. Trygghet er å sinnsykt viktig når man skal sende pakke til utaldlndet og forsikringen dekker ikke på samme måte som når du sender pakke innenfor Norden.  

Å sende gjennom store firmaer gir ekstra sikkerhet, og hvis du vil sende pakke til utlandet og er det å bruke Billigpakke.no veldig smart. De bruker nemlig de store firmaene som UPS, DHL, TNT, FedEx og Bring når de sender til utlandet. Det gir større sikkerhet under transporten og det er lettere å finne ut av hva som har skjedd hvis noe går galt.