postnord

Send pakker med Postnord

Send pakker med Postnord

Dersom du skal sende en pakke kan det lønne seg å sammenlikne priser på posttjenestene til de mange fraktselskapene som er tilgjengelig i det norske markedet. Du kan enkelt sammenligne priser og leveringstider på nettsiden https://billigpakke.no/postnord.

PostNord ble etablert allerede i 1926, og har siden den gang bidratt til at utallige forsendelser i Norden har kommet frem til mottaker. Dette er et fraktselskap som i hovedsak har konsentrert seg om bedrifter som driver med netthandel. Dersom du driver en liten eller stor nettbutikk kan PostNord tilby deg gode bedriftsløsninger.

Du kan også benytte deg av PostNord om du er en privatkunde som har solgt på nett, eller skal sende en gave til noen du er glad i. Når du skal sende en pakke er det viktig å ta hensyn til at innholdet ikke skal bli ødelagt under frakten. Dette kan også avgjøre hvilken frakttjeneste som passer best for deg. 

Rimelige forsendelser hos PostNord

Dersom mottakeren er bosatt i Norge kan du effektivt benytte deg av tjenesten MYPack GO. Dette er en rimelig pakkeløsning som garantert vil innfri dine forventinger når det gjelder både pris og leveringstid. Denne pakkeløsningen tilbyr to ulike priser som baseres på om du skal sende en pakke på henholdsvis 10 kg eller 20 kg.

Hvis du er en av dem som ofte sender mange pakker kan du bli medlem av PostNord Plus. Dette er et fordelsprogram som gir personlige rabatter og poeng avhengig av hvor mange pakker du sender. Dette fordelsprogrammet gir deg fordeler på de tre ulike nivåene Basic, Silver og Gold.

Det finnes alltid en anledning til å sende en pakke, både om forsendelsen er privat eller skal sendes i bedriftssammenheng. Du finner raskt frem til de mange posttjenestene som PostNord tilbyr ved å besøke nettsiden på nett. Du kan enkelt registrere pakken på nett uten at du behøver å besøke et postkontor.