lampe soverom

Få den etterlengtede hotellfølelsen på soverommet

Er du også jakt etter den deilige hotellfølelsen? Det er heldigvis noe man med få grep kan få på sitt eget soverom, men det krever at man tenker konsekvent. Her får du noen gode tips til hvordan du kommer fort i gang. 

Lamper er viktige

Lamper spiller en stor rolle når det kommer til å innrede soverommet, og det er noe de fleste finner fort ut av. Det er nemlig en viktig del av interiøret, blant annet fordi man ofte bruker belysning på soverommet som dekor. Det er fordi det er et rom som hovedsakelig er ment for søvn og avslapning. og lyset fra en liten leselampe eller en koselig stålampe blir derfor viktig. På et hotell er det alltid lamper over eller på nattbordet, og det er også noe du bør ta sikte på hvis det er denne følelsen du går etter. Det trenger ikke å være så komplisert, men det er viktig at du finner frem til noen flotte klassiske lamper som sier noe om hvem du er. Hva med klassisk dansk design? 

https://lampemesteren.no/ finner du mange gode klassiske lampealternativer når du skal oppgradere soverommet og få den hotellstilen du alltid har drømt om. 

Invester i sengetøy

En flott seng i hotellstil er selvfølgelig viktig, og her kan du med fordel se på senger med sengegavl. Men det er også viktig hvordan du kler på sengen, altså hva slags sengetøy du bruker, og her kan det kanskje være lurt å investere litt ekstra. Det er nemlig sånn at sengetøy er noe som får det til å se enda litt mer luksuriøst ut på soverommet. Det samme gjelder for pynteputer og et flott sengeteppe. Det kan kanskje virke som små ting, men det er faktisk noe som gjør en vesentlig forskjell nå man ser på det hele samlet.